
تبلیغات

جستجو

پیوندهای روزانه

امکانات جانبی
معرفی کتاب آدم خواران
معرفی کتاب آدم خواران
معرفی کتاب آدم خواران داستانی پرکشش و تکان دهنده است که براساس رویدادی شرم آور اما واقعی در تاریخ فرانسه نوشته شده. ژان تولی در این رمان نشان میدهد که چطور مردم عادی میتوانند به یک جمع غیرمنطقی و خونخوار تبدیل شوند.
معرفی نویسنده کتاب آدم خواران
Jean Teulé (زادهٔ ۱۹۵۳) یک نویسنده و فیلمنامه نویس فرانسوی است. وی همچنین در زمینه کاریکاتور و ساخت فیلم فعالیت می نمایند. Jean Teulé یک نویسنده بی حاشیه است و خودش می گوید: “من دوست دارم در حباب خود زندگی کنم و فقط بنویسم.” او همچنین در زمینه ساخت فیلم نیز موفق عمل کرده است. به عنوان مثال، ژان تولی در ساخت فیلم های زیر دست داشته است:
- رنگینکمان برای رمبو (Rainbow pour Rimbaud)، نویسنده و کارگردان، ۱۹۹۶
- رومی (Romaine)، بازیگر، ۱۹۹۷
- پنهان (Caché)، بازیگر، ۲۰۰۵
- محبوب (Darling)، برگرفته از رمان خودش، ۲۰۰۷
ژان تولی، نویسنده کتاب آدم خواران
در ادامه با چند کتاب دیگر از این نویسنده آشنا میشوید:
- ماری خونین
- رنگینکمان برای رمبو
- مغازۀ خود کشی
- محبوب
خلاصه ای از کتاب آدمخواران
در سال ۱۸۷۰ در فرانسه، واقعه ای تاریخی رخ داد که در کتاب “آدم خواران” بررسی می شود. در آن زمان، ناپلئون سوم به عنوان پادشاه فرانسه حکومت میکرد. این وقتی بود که فرانسه با بحران هایی مواجه شده بود و پروس (شرقی همسایه فرانسه) در اوج قدرت خود قرار داشت. بیسمارک، رهبر پروس، که به تازگی مرزهای خود را گسترش داده بود، به جنگ با فرانسه رفت. در این جنگ نابرابر، فرانسه بدون نیروهای کافی توان مقابله، شکست خورد و امپراتوری آلمان شکل گرفت.
در زمانی که جنگ قدرتمند جهانی در جریان بود، یک فاجعه تراژیک در یک دهکده دورافتاده در جنوب غربی فرانسه رخ داد. مردم این دهکده، که جسم و روحیه آنها به طور شدید تحت تأثیر وضعیت جنگ قرار گرفته بود، به یک کار بی رحمانه دست زدند. آدمخواری در آنجا غریزهای نگهدارده نداشته و مردم به دست های خود اقدامات غیرانسانی انجام دادند.
سالها بعد، نویسندهای که پس از مدتها درباره ی این رویداد علمی تحقیق کرده بود، به این دهکده مراجعه کرد و با مردم آن دیدار کرد. وی علاوه بر مطالعه اسناد تاریخی مربوطه، مصاحبهای نیز با ساکنان این دهکده انجام داد.
در نهایت، با استفاده از هنرِ نویسندگی خود، ناپدید شده بitیی را به صورتی داستانی جذاب و شورانگیز به تصویر کشید. در این کتاب، ژان تولی با دقت توصیف میکند که چقدر این کار برای او دشوار است. در یک بخش از کتاب او اظهار نمیکند: “من برای نوشتن داستانم، فقط به گزارشهای پلیس و دادگاه اکتفا نکردم، بلکه من شخصا به دهکده اوتفای رفتم و مردمان آنجا را به گونهای آزاردهنده مورد پرسش و استجواب قرار دادم. در حقیقت آنان را به گونهای تهدیدکننده تهدید کرده بودم که اگر به دهکده بازمراجعه کنم، سرنوشت نفرینی را برای خودم فراخواهم خواند.”
تصویری از کتاب آدم خواران
با تلاشی کوچک می توان کتاب “آدم خواران” را به گونه ای تغییر داد که جذابیت آن به گونه ای بالا برود که خواننده احساس کند در لحظه رخ دادن فاجعه در آنجا حضور داشته است. یکی از ویژگی های برجسته این کتاب، نوع مفاهیم جدیدی است که به مخاطب معرفی می کند. در این کتاب، ژان تولی نوع جدیدی از “جمعیت” را به خواننده معرفی می کند. این مفهوم جدید، با اینکه قبول کردن آن دشوار است. واقعیت دارد و به خواننده فرصت می دهد تا به فکرافتاده و بیشتر درباره آن فکر کند. به همین دلیل است که کتاب به خطراتی که برای انسان وجود دارد، هشدار می دهد. این خطرات اغلب نادیده گرفته می شوند. مانند مرزهایی که نمی خواهیم بگذاریم فرو رویم، مرزی که تقلید از دیگران را در بر می گیرد، مرزی که از انسانیت فروتر می رویم و… .
ساختار کتاب آدم خواران
ژان تولی کتاب آدم خواران را به 20 فصل تقسیم نموده است. عنوان هر فصل کلید واژه ای می باشد از اتفاقاتی که در آن روایت می شود، همانند محلی که قسمتی از داستان در آن رخ داده است. این نوع انتخاب خیلی هوشمندانه است. به این دلیل که در پایان کتاب، اگر مخاطب نگاهی به عنوان فصل ها بیندازد، گویی کل کتاب را در یک فیلم غنی و کوتاه یک دقیقهای مرور نموده است. و اگر پیش از مطالعه کتاب فهرست آن را بخواند، می تواند چشم انداز مناسبی از روند داستان داشته باشد. در ادامه، عناوین فصل های کتاب آدم خواران را می خوانید:
- مقدمه
- عمارت برتانی
- در راه جشن
- ورود به اوتفای
- حصارک سنگی
- درخت گیلاس کهن سال
- دمِ خانه والی
- دکان آهنگر
- طویله
- خیابان اصلی
- قهوهخانه مونیه
- بازار غلات
- ارابه تاجر پشم دونزو
- دلیجان مرسیه
- فرغون
- رودخانه خشکشده
- روز بعد
- محاکمه؛
- رأی دادگاه
- اعدام
- مردابهای نیزون
- مؤخره
- پسگفتار مترجم
- نامنامه
- یادداشت ها
آیا این کتاب برای شماست؟
من پیشنهاد می کنم به دوستان و علاقهمندان به کتابهای ژان تولی کتاب “داستاندوستان” را بخوانند. این کتاب به علاقهمندان به داستانهای جنایی مبتنی بر واقعیت توصیه می شود. شما می توانید همین الان برنامه خواندن این کتاب را در برنامهیتان قرار دهید. اگر شما علاقهمند به کتاب های تاریخی هستید، بهخصوص دربارهٔ تاریخ امپراتوری های آلمان و فرانسه، از خواندن این کتاب لذت خواهید برد. علاوه بر این، این کتاب برای جوانانی که تازه از دوران نوجوانی عبور کرده اند و به این ژانر علاقه دارند، هدیهی مناسبی است.
معرفی بخش هایی از کتاب آدم خواران
«دوست دارم طوری برقصم که انگار فردایی در کار نیست!» (ص۱۴ نسخه الکترونیکی)
«پشت محراب، مسیح بر روی صلیبش از حال رفته و موهای بلندش به پایین ری
جهت مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید
مطالب مرتبط

ورود کاربران

عضويت سريع

چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |

پشتيباني آنلاين

آمار























تبادل لینک هوشمند

خبرنامه
